13 березень 2024

З турботою про довкілля: нова колекція від бренду Case Logic

На складі Юг-Контракту з’явилися товари з нової колекції сумок, рюкзаків та чохлів Case Logic Invigo Eco, виготовлених з переробленого пластику.

Нову серію аксесуарів Case Logic Invigo Eco створено спеціально для сучасних споживачів, які підтримують концепцію усвідомленого споживання та турбуються про збереження довкілля. Кожна деталь будь-якої новинки з цієї колекції - від зовнішньої тканини до внутрішньої підкладки, сітки та пакування – виготовлено зі 100% переробленого матеріалу, а також частково переробленої обробки.

Застосування сучасних технологій дозволяє не лише дбати про природу, але й створювати справді зручні, надійні та напрочуд привабливі вироби. Водовідштовхувальне покриття на сумках також не містить шкідливих для навколишнього середовища хімічних речовин.

Мінімалістичний дизайн серії Case Logic Invigo Eco у стильному, універсальному та завжди актуальному чорному кольорі – це ідеальний варіант для повсякденного використання та є базовим рішенням незалежно від тенденцій моди.

З детальним асортиментом аксесуарів від бренду Case Logic можна ознайомитися в каталозі.