08 квітень 2024

Бренд ERGO знову допоміг Фундації Дім Рональда МакДональда

Бренд ERGO, продукцію якого в Україні ексклюзивно представляє Юг-Контракт, знову виступив партнером Фундації Дім Рональда МакДональда та передав до сімейної кімнати у Львові потрібну побутову техніку.

Фундація Дім Рональда МакДональда відома своїми сімейними кімнатами в дитячих національних і обласних лікарнях, що покликані створити затишну атмосферу і дати можливість родинам бути поруч у складні періоди лікування та реабілітації.

Бренд ERGO розпочав співпрацю з Фундацією з відкриття кімнати у Львівському «Охматдиті» в 2017 році, а далі продовжив підтримувати важливу соціальну ініціативу та облаштовував кожну сімейну кімнату в Україні: у Вінниці, Києві, Сумах, Харкові та Рівному. Для забезпечення комфортних умов бренд передав у ці міста всю необхідну побутову техніку – від кухонних девайсів до телевізорів, зволожувачів, обігрівачів, прасок тощо.

 

На жаль, через повномасштабне вторгнення харківська сімейна кімната сьогодні не працює, однак інші активно приймають родини з усієї України, яким допомагають зокрема і впоратися з наслідками війни. Наприклад, у 2023 році 11 481 сім’я відвідала кімнати 80 111 разів.

Нещодавно Фундація Дім Рональда Макдональда звернулася до ERGO із проханням оновити деяку техніку у Львівській кімнаті, яку активно використовують рідні маленьких пацієнтів. Звісно, виступаючи технічним партнером і розуміючи ситуацію, бренд відгукнувся і надав потрібні продукти для повноцінного функціонування сімейної кімнати у Львові.

Бренд ERGO регулярно сприяє актуальним і вагомим соціальним і мистецьким українським проєктам, а також підтримує ЗСУ. Окрім Фундації Дім Рональда Макдональда, до числа партнерів бренда входять Національний художній музей України та Український Дім, якому ERGO допоміг організувати виставки «Ти як?» і «ДоДому на Різдво» минулого року.