15 квітень 2024

Новинка від Samsung: великий монітор з вигнутим екраном

На складі Юг-Контракту з’явився новий 34-дюймовий дисплей з радіусом вигину 1000R та роздільною здатністю Ultra WQHD.

Новий дисплей Samsung 34" Business S34VC Monitor (LS34C650VAIXCI) підтримує роздільну здатність 3440x1440 точок та оснащується MVA-матрицею з викривленням 1000R, що робить його зручним інструментом для багатьох різноманітних задач. Така конструкція забезпечує максимально ефективне використання поля зору людського ока, що буде особливо важливим під час перегляду фільмів, комп’ютерних ігор чи роботи з таблицями або широкоформатними типами мультимедійного контенту.

Завдяки технології HDR10 з підтримкою розширеної кольорової гами, що включає відтворення 1 мільярда кольорів, даний монітор гарантує максимальну точність та деталізацію зображення. Зображення на цьому дисплеї має майже безмежну кількість відтінків та вирізняється реалістичної передачею кольорів з глибокими темними і гранично яскравими світлими ділянками.

Для зручності здійснення відеодзвінків виробник оснастив дану модель вбудованою камерою з підтримкою програми Windows Hello. Коли камера не потрібна, її можна скласти всередину конструкції монітора, але також можна використовувати постійно разом із Windows Hello та Windows 11 для безпечного біометричного входу на будь-який пристрій, програму або вебсайт без необхідності введення пароля. Крім того, вбудовані динаміки економлять місце на столі та дозволяють мати більш ергономічний та краще організований робочий простір.

Монітор Samsung 34" S34VC LS34C650VAIXCI має вбудований KVM-перемикач, що дозволяє під’єднувати два джерела одночасно й перемикатися між ними лише за допомогою миші та клавіатури. Наявність портів USB-C та LAN також покращує комунікаційні можливості монітора.

Фірмова система захисту очей зменшує мерехтіння й захищає від надмірного синього світла, що підтверджується сертифікатом TUV. Частота оновлення 100 Гц у поєднанні з технологією AMD FreeSync забезпечують плавність зображення в будь-якій програмі, тож можна забути про гальмування картинки й розриви на зображенні.

З детальними технічними характеристикам новинки від Samsung можна ознайомитися в каталозі.